Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ünlü bas gitaristleri öğrenmek istiyorum.nasıl elektroda vai satriani vsvsvsvsvs ise bas gitaristleride ögren mek istiyorum. bildiginiz kişilerin aynı zamanda solo albumleri varsa çok iyi olur. stu hamm hariç.şimdiden thx[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiritCrusher2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 açılışı dünyanın en iyisiyle yapalım... Cliff Burton. Martin Mendez'de mükemmeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 victor wooten les claypool marcus miller jaco Pastorius ve daha nicesi[signature][hline] o_0 [Bu mesaj green_martian tarafından 29 Temmuz 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiritCrusher2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kardeş bunlar kim cazcımı? yani başkaları gibi hakaret olarak algılama. sadecebu isimleri daha once duymadım ve bu benim cahilliğimden kaynaklanıyodur yüksek bir ihtimalle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 les claypool yannış bilmiosam primus vokal vr bas yapıyor victor wooten funk müzik yapan guzel insanlardan biri onu biliyorum canım.bilmesek ayıp olur.dünyanın enii bas gitaristi diyebiliriz yani deriz galiba. [signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle [Bu mesaj Schifo tarafından 29 Temmuz 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiritCrusher2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Saol Canım Kardeşim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 stanley clarke gary willis billy sheehan patittucci (yannış yazmış olabilirim de herkes yanlış yazıyo zaten :P) jaco pastorious mark king john myung geddy lee john entwistle flea paul mccartney jamaladeen tacuma vs.vs.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oha işte burdan bilmedikelrim var mış yaw.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 pek bilmiyorum aslında, bildiklerimi de :horace: yazmış zaten. john patitucci (doğrusu böyle =P) john myung john (aman billy) sheedan ve flea. [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Temmuz 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 jhon petrucciyle akrabaliklari yok dimi bunlarin[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 soyad farklı.nasıl akrabalık olabilri sence? neyse ben flea'yi tek geçerim popülerler arasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 şahsen flea'nın hastasıyım.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: SpiritCrusher2, 29 Temmuz 2004 19:51 tarihinde demiş ki: açılışı dünyanın en iyisiyle yapalım... Cliff Burton. Martin Mendez'de mükemmeldir. kirk hammetta en iyi gitaristti dimi :) metallicadan başka grup dinledinmi sen :) cliff in popularitesinin sebebi bası çalış tarzıydı gitar gibi çalıydu adam çok severim kendisini ama bu listede yeri yok bence :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gyy:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sheenan ın hastasıyım ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben de pek uyuz olurum... yere göre sığdırılmamasından kaynaklanıyo özellikle...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bas gitarist biraz abest kaçmış onlara basist denilse daha güzel olur (Lütfen ukelalık olarak algılamayın).[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ukelalık diil de ukalalık olarak algılayabilir miyiz? :P[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tabii canım nasıl algılamak isterseniz :-P.Hem bi kere dilim sürtmüş olamaz mı? :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 30 Temmuz 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya onu bosverde senin favori basist(pardon) lerin kimler acaba[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bass bir enstruman değil bil yaşam tarzıdır o sebeple çok iyi bass çalanda azdır arkadaşlar yukarıda zaten bu konunun babalarını yazmışlar jaco pastorius görseydi bugünkü grupları kemikleri sızlardı yerlere kadar askıyı uzatıp penayla bass çalmaya çalışanlar kesinlikle en iyisi denecek konuma gelemezler budur sözüm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 pena ile bass iğrenç ötesi katılıyorum[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 pena ile slap yapılabilirmiki ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 konu disina cikiyosunuz ama pena ile bass guzel bisi, tipki parmak, slap ve popla oldugu gibi[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tam tersine konuya tam bir netlik getiriyoruz bence penayla bass çalıpta kendisini unutulmaz müzisyenler arasına sokabilecek bi basçı yoktur çok sevmeme hatta oturup günlerce bıkmadan dinlememe karşın Manowar ın bassçısı olarak geçen joey demaio aslında bass gitarist bile değildir şimdi sting of the bumblebee hastası birisi çıkar bana nediyosun sen der ama gerçek bu adam bass çalmıyor sadece penayla akor basıp ritim atıyor ben bi kere joey demaio nun slap attığını görmedim işte bunun gibi bi sürü bass gitarist örneği var değerlendirirken bunları dikkate almak lazım kimse victor wooten ı aynı şekilde eleştiremez kastedilen şey budur[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar